Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ.....ΑΡΒΥΛΑΣ!!!


ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ TWITTER ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΕΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΩΣ Α/ΓΕΣ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ....
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΡΧΗΓΟΙ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ". ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΟΝΟ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΠΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟΥ 2005 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ...
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com