Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μαθητής σκότωσε τη μητέρα του επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση γιά τίs σημερινέs πανελλήνιεs!!!



Σοκ στο Αγρίνιο από την άγρια δολοφονία 53χρονης από τον μόλις 17 χρονών γιό της μέσα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φονικό έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην οδό Ιωνίας.

Ο μαθητής της τρίτης Λυκείου μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο - πέντε φορές - στο στήθος, τη ωμοπλάτη και τον αντίχειρα, τη μητέρα του προκαλώντας της ακαριαίο θάνατο, την ώρα μάλιστα που στον διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο πατέρας.
Ο ανήλικος συνελήφθη και κρατείται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, ενώ ο λόγος που τον οδήγησε στο άγριο φονικό της μητέρας του φαίνεται να ήταν μια παρατήρηση που του έκανε η 53χρονη μητέρα του δασκάλα στο επάγγελμα, να κλείσει την τηλεόραση και να κοιμηθεί νωρίς επειδή σήμερα έδινε Πανελλήνιες.
Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του φονικού γίνεται από την Αστυνομία ενώ το πτώμα της 53χρονης έχει μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com