Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΚΑΝΑΛΙ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ" (video)



Ο Ηλίας Παναγιώταρος προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις του... "Οι Έλληνες δε θα έπρεπε να αυτοκτονούν, αλλά να δολοφονούν τραπεζίτες , λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που μίλησε σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού για τη δράση του κόμματος.

Η εκπομπή Dateline του καναλιού SBS που μεταδόθηκε χθες, ήταν αφιερωμένη στη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας. «Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό», προλογίζει η παρουσιάστρια το video του Evan Williams, που για τις ανάγκες του ρεπορτάζ βρέθηκε στην Ελλάδα.
Το video ξεκινά με εικόνες από πρόσφατη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Δείχνει μέλη του κόμματος να ελέγχουν τις ταυτότητες των πολιτών για να βεβαιωθούν πως είναι γηγενείς Έλληνες.
«Η Χρυσή Αυγή θέλει να γίνει και θα γίνει σαν τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, όπου είναι ουσιαστικά σαν δεύτερη κυβέρνηση η οποία βοηθάει και τον τελευταίο φτωχό πολίτη της. Και όσο περνάει ο καιρός, η Χρυσή Αυγή θα κάνει περισσότερα για τους συμπολίτες μας», λέει ο βουλευτής του κόμματος.

Δείτε το βίντεο:
makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com