Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Απάντηση της Χρυσής Αυγής : Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενα του Παναγιώταρου.



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη του μέλους της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Παναγιώταρου σε αυστραλιανό τηλεοπτικό μέσο, στο οποίο καλεί τους πολίτες αντί να αυτοκτονούν να σκοτώσουν τραπεζίτες.
Στην εκπομπή, ο κ. Παναγιώταρος επισημαίνει πως η Χρυσή Αυγή πρέπει «να γίνει η Χεζμπολάχ της Αθήνας».

Για πολλοστή φορά τα λεγόμενα εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνονται εντέχνως από ξένα μέσα ενημέρωσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εθνικιστικού κόμματος.
«Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας. Φυσικά το εν λόγω στιγμιότυπο υπέστη μοντάζ κακής ποιότητας, με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο ότι το "Έθνος" του Μπόμπολα και όλες οι μνημονιακές φυλλάδες αναπαρήγαγαν σε χρόνο μηδέν και αυτή την ψευδή είδηση. Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία, τόσο πιο γελοίους τρόπους θα ανακαλύπτουν τα συστημικά μέσα για να συκοφαντήσουν το Κίνημά μας».

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com