Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Την ανικανότητα του Δημάρχου θα την πληρώσουν οι φαντάροι !!!




Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λέσβου αναφέρει:

«Εκστρατεία» καθαρισμού των ακτών της Λέσβου, σε συνεργασία με την 98 Α.Δ.Τ.Ε. ξεκίνησε ο Δήμος Λέσβου.
Μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη, με τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε., Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Μήττα, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ο Δήμος Λέσβου και ο Στρατός, σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, καθαρίζουν την Ακτή της Πεδής Μανταμάδου, την Πέμπτη 23 Μαΐου τη Σκάλα Καλλονής, την Παρασκευή 24 Μαΐου το Ντίπι, την Κυριακή 26 Μαΐου την Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης, την Τετάρτη 5 Ιουνίου τα Βατερά, την Πέμπτη 6 Ιουνίου το Μόλυβο, και την Παρασκευή 7 Ιουνίου τη Νεάπολη και τα Τσαμάκια της Μυτιλήνης.
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της 98 Α.Δ.Τ.Ε. και προσωπικά τον Υποστράτηγο κ. Μήττα, για την καθοριστική συμβολή των μονάδων της 98 Α.Δ.Τ.Ε. στον καθαρισμό και ευπρεπισμό των παραπάνω πολυσύχναστων παραλιών του νησιού μας.
Επίσης, απευθύνει κάλεσμα στις εθελοντικές οργανώσεις, στους συλλόγους, στους φορείς, καθώς και στους μεμονωμένους εθελοντές των περιοχών που θα πραγματοποιείται ο καθαρισμός, να συμμετάσχουν ενεργά και να βοηθήσουν, όπως κάνουν με συνέπεια όλο αυτό το διάστημα, αφού έλθουν σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, στο τηλέφωνο 2251048072 και με τους τοπικούς Κοινοτάρχες και Αντιδημάρχους. Στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καθαρό Δήμο. Η συμβολή όλων είναι απαραίτητη και καθοριστική, τονίζει ο κ. Βουνάτσος.

Μετάφραση:
Ο Δήμος Λέσβου δεν μπορεί να καθαρίσει τις ακτές και γενικά δεν μπορεί να καθαρίσει.  Στα πλαίσια των δημοσιών σχέσεων ο Δήμος Λέσβου ήρθε σε επαφή με τη Διόικηση της 98 ΑΔΤΕ.
Και η 98 ΑΔΤΕ πάλι στα πλαίσια των δημοσιών σχέσεων και της κοινωνικής προσφοράς θα ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ τον απλό φαντάρο που θεωρητικά ΥΠΗΡΕΤΕΙ την πατρίδα να μαζεύει σκουπίδια!
Και δεν μπορούμε να μιλάμε για εθελοντισμό ότι ο φαντάρος εκτελεί διαταγές. Η υποκρίσια έχει τα όρια της.

 lesvonews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com