Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η ανάπτυξη στο ΥΕΘΑ - Τυπώνουν χιλιάδες "βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας" για στρατιώτες!!!


Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ
Αισιόδοξοι για την αντιμετώπιση της ανεργίας φαίνεται ότι είναι στο Υπουργείο Άμυνας ή -το λιγότερο- προετοιμάζονται ενόψει της πολυδιαφημισμένης έλευσης της ...ανάπτυξης: 

Έτσι παρήγγειλαν  στο Τυπογραφείο του Στρατού μπόλικα μπλόκ  ''Βεβαίωσης Εργασιακής Εμπειρίας'' (ΒΕΕ) τις οποίες  χορηγούν οι μονάδες βάσει σχετικών αποφάσεων και  στο πλαίσιο του προγράμματος ''Σύνδεση Θητείας με Αγορά Εργασίας'', ως προϋπηρεσία.

Συγκεκριμένα για το υπόλοιπο έτους 2013, διαπιστώθηκε ότι απαιτούνται 1.500 μπλοκ για καθεμία από τις κατηγορίες Βεβαιώσεων  για το ΓΕΣ και στο ΓΕΝ.Η σχετική πίστωση είναι 3.552,61

Η προϋπηρεσία στην στρατιωτική  ειδικότητα βεβαιώνεται, ουδεμία αντίρρηση- πρέπει μάλιστα να αυξηθούν οι πιστοποιημένες ειδικότητες. 
Με την εύρεση εργασίας, μετά την απόλυση, δεν μας λένε τι θα γίνει..
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com