Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΒΟΜΒΑ: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί αξιωματικών στην έρευνα για τα υποβρύχια!!!
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί οκτώ αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και ενός πολιτικού υπαλλήλου ,ανοίγουν για να διευκολυνθεί η έρευνα για... την υπόθεση των υποβρυχίων τύπου 214.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον δύο από τους αξιωματικούς οι τραπεζικοί λογαριασμοί των οποίων θα ελεγχθούν είναι εν ενεργεία . Και οι δύο υπηρετούν σε σημαντικότατες θέσεις του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News ΣΔΟΕ και Δικαιοσύνη έχουν “εγκλωβίσει” προγράμματα που ολοκληρώθηκαν επί εποχής Γιάννου Παπαντωνίου, όπως τα υποβρύχια, τα συστήματα αυτοπροστασίας των F 16,τα Leopard και το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού πολέμου.

Ωστόσο σύμφωνα με πηγές του ΥΕΘΑ η περίοδος που ερευνούν οι αρχές επεκτείνεται και πολύ μετά την υπουργία Παπαντωνίου ,αφού αρκετοί από τους αξιωματικούς που θα ελεγχθούν υπηρετούσαν σε θέσεις και είχαν δικαίωμα υπογραφής σε προγράμματα που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Ενδιαφέρον θα έχει ίσως να διερευνηθεί η περίοδος που το ΠΝ δεν παραλάμβανε τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ λόγω των προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί. Οι Γερμανοί πίεζαν για πληρωμές δόσεων οι οποίες φαίνεται ότι έγιναν, με αποτέλεσμα σχεδόν να έχουν εξοσφληθεί, ενώ το ΠΝ με το ζόρι έχει παραλάβει ένα υποβρύχιο ,τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ. οnalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr