Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΙΚΑΣ...





Στην ανάκληση αλλαντικού της εταιρείας ΝΙΚΑΣ, στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Πρόκειται για το προϊόν «Πάριζα ΝΙΚΑΣ σε φέτες», το οποίο παρασκευάζεται από την ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, στο 22ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο. 
Στο συγκεκριμένο προϊόν, βάσει εργαστηριακής ανάλυσης,ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (εκτιμώμενο ποσοστό DNA αλόγου στο σύνολο του DNA 0.1%).
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση-απόσυρση του συνόλου του προϊόντος από την επιχείρηση και διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίζονται ενώ σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση.

newsbomb.gr,http://www.agioritikovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com