Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Πάσχα πολιτικών - Δράμα στρατιωτών και αξιωματικών...





Πάσχα των Ελλήνων. Εορτή μοναδική που συνδυάζεται και με την άνοιξη γι΄ αυτό την κάνει ακόμη πιο ευχάριστη. Μετά από τη νηστεία και τη Μεγάλη Εβδομάδα ,ξημερώνει η Κυριακή με το αρνί ,το κοκορέτσι κι όλα τα σχετικά. Όμως για κάποιους ο Γολγοθάς συνεχίζεται. Και για να ακριβολογούμε…κορυφώνεται την Κυριακή του Πάσχα! Ποιοι είναι αυτοί ; Μα οι στρατιώτες,ναύτες και σηνίτες που υπηρετούν τη θητεία τους κι έχουν …το προνόμιο να υποδεχτούν την Κυριακή του Πάσχα “τον κ.υπουργό”, τους Αρχηγούς ή όποιον άλλο παράγοντα και αξιωματούχο κάνει …το πέρασμά του από τη μονάδα τους! Εφιάλτης που έχει αρχίσει πολλές ημέρς πριν! Το στρατόπεδο πρέπει να λάμπει. Ο εκνευρισμός του διοικητή δεδομένος,όπως και το απίστευτο τρέξιμο για τους στρατεύσιμους. Κι όλα αυτά για να βγουν οι φωτογραφίες και τα πλάνα των επισήμων που κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στους κατάκοπους στρατεύσιμους που γυρνάνε μάλλον απρόθυμα το αρνί! Τόσο όσο χρειάζεται για το κλικ του φωτογράφου.

Ευτυχώς -που φθάσαμε- η κρίση μετρίασε όλη αυτή τη πασχαλιάτικη φαρσοκωμωδία. Ωστόσο κάποιοι και φέτος …δεν θα αποφύγουν το …προνόμιο της υποδοχής των επισήμων. Κουράγιο.

Οι φωτογραφίες είναι από το όχι και τόσο μακρυνό παρελθόν. Πάσχα πολιτικών,δράμα στρατιωτών! 




Μεγάλα κέφια για τον Γιώργο Παπανδρέου.Πριν το ΔΝΤ



Η φωτογραφία που κάθε υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει βγάλει



Καραμανλής στην Τρίπολη πριν γίνει πρωθυπουργός. 



Μεϊμαράκης με φόντο ελικόπτερο και καλό κρασί.



Η Αλέκα στο Πολεμικό Ναυτικό



Σημίτης σε στρατόπεδο. Είναι είδηση.



Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος σε στρατόπεδο του Έβρου.



Αντώνης Σαμαράς τσουγκρίζει. Φέτος θα το κάνει ως πρωθυπουργός



Αυτοκόλλητοι! Φράγκος-Βενιζέλος που δεν τα "τσούγκρισαν" ποτέ!


onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com