Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Υπάλληλος της Βουλής εξαφανισμένος επι 5 μήνες!!!



Να χάσει τη δουλειά του κινδυνεύει ένας υπάλληλος της Βουλής αφού, όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, έχει να πατήσει το πόδι του 5 μήνες.


Πιο συγκεκριμένα ο υπάλληλος αυτός, κάποια στιγμή σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά. Συνάδελφοί του ανησύχησαν και ειδοποίησαν τον τμηματάρχη πως κάποιος πρέπει να μιλήσει μαζί του για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Το μυαλό όλων είχε πάει στο κακό. Μετά απο αλλεπάλληλες επικοινωνίες, ο υπάλληλος έδειξε πλήρη αδιαφορία και φυσικά ούτε λόγος να επιστρέψει στη δουλειά.
Η διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις κινήθηκε απο την υπηρεσία μετά απο 4 μήνες απουσίας του υπαλλήλου! Ο ίδιος παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό της Βουλής το οποίο αποφάσισε να τον θέσει σε αργία.
Μετά απο αυτό, σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής, ο υπάλληλος επέστρεψε στην εργασία του, αλλά όχι για να διορθώσει τα πράγματα. Αντιθέτως ζήτησε και τα ρέστα γιατί του κόπηκε ο μισθός.
Η διαδικασία όμως έχει πάρει το δρόμο της και το επόμενο διάστημα ο ίδιος αναμένεται να επαναπαραπεμφθεί στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com