Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Πάγωσε το χαμόγελο της Ντόρας..........



Το διάσημο χαμόγελο της κόρης του Μητσοτάκη έχει χαθεί, τους τελευταίους μήνες, από το πρόσωπό της. Οι ερμηνείες που δίνονται στο εσωτερικό της ΝΔ είναι πολλές. Ξεχωρίζουμε όμως δύο: η πρώτη, σύμφωνα με τους παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ, έχει να κάνει με την κακή χημεία και την διαχρονική καχυποψία που υπάρχει μεταξύ Σαμαρά – Ντόρας.


Η δεύτερη ερμηνεία που δίνεται είναι ότι παρά το γεγονός πως στις εκλογές του 2012, οι δύο πολιτικοί έβαλαν στα θηκάρια τους τα «σπαθιά του πολέμου», η επόμενη μέρα αποκάλυψε αυτό που όλοι γνώριζαν και περίμεναν μέσα στη ΝΔ: η Ντόρα αφενός ήταν αδύνατον να ενσωματωθεί και να δουλέψει για τη ΝΔ του Σαμαρά και αφετέρου ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν αδύνατο να της εμπιστευθεί κάποιο υπουργείο στην κυβέρνησή του. Όπερ και εγένετο.
Δέκα μήνες μετά την νίκη της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη για το Μαξίμου θεωρείται σήμερα «ξένο σώμα».
Και μάλιστα όπως φημολογείται οι δύο πολιτικοί, εκτός από κάνα δύο φορές που συναντήθηκαν σε κάποιες εκδηλώσεις, δεν έχουν μιλήσει από πότε.
Η Ντόρα βλέποντας πως με τον Σαμαρά πρωθυπουργό δεν θα γίνει ποτέ υπουργός, αποφάσισε να βγει στο «αντάρτικο», κάνοντας αντιπολίτευση πότε στην κυβέρνηση και πότε «χτυπώντας» κορυφαίους υπουργούς.
Το αποτέλεσμα είναι, όπως λένε στο Μαξίμου, να «επιβαρύνει κι άλλο τη θέση της».
Να σημειωθεί τέλος πως αν η Μπακογιάννη συνεχίσει να κάνει αντιπολίτευση στον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό δεν είναι καθόλου βέβαιο, όπως σημειώνουν πηγές της Συγγρού, πως θα είναι ξανά υποψήφια με τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές.
kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com