Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ο εθνικός ύμνος "σκέπασε" το Χριστός Ανέστη στην Ανάσταση της Αθήνας!!!!!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ακολουθία της Ανάστασης από τον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου


Τον Eθνικο Yμνο εψαλλε το άγημα των Δοκίμων της ΣΝΔ (που αποτελείτο κυρίως απο πρωτοετείς)  την ώρα του Χριστός Ανέστη στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι

Και Ευελπιδες εψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ  πιθανότατα(αν και δεν ειναι εντελώς σαφές)  και ο  Αντιπρόεδρος της Βουλης Ι. Τραγάκης εψαλλε (;) τον Εθνικό Υμνο αν και στα σχετικά τηλεοπτικα πλάνα δεν είναι απολύτως καθαρό το τί ψέλνει.
Ο Ν. Μυταράκης πάντως που εκπροσωπουσε την κυβερνηση ηταν παντελως σιωπηλος
Για πρώτη φορά το Χριστός Ανέστη του Αρχιεπισκόπου σκεπάστηκε από το βροντερό τρόπο με τον οποίο έψαλλαν τον εθνικό ύμνο τα αγήματα των ΕΔ. 

Από την κάλυψη της κρατικής τηλεόρασης ήταν εμφανής ο αιφνιδιασμος των επίσημων κάποιοι από τους οποίους άρχισαν να ψάλλουν το Χριστος Ανέστη και τελείωσαν με τον Εθνικό Υμνο. Και ήταν και προφανές ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο Εθνικός Ύμνος θα σκουγόταν τόσο δυνατά ώστε να καλύπτει το Χριστός Ανέστη του Αρχιεπισκοπου.
yened.wodpress/real/onalert.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com