Κυριακή 5 Μαΐου 2013

100.000 ρουκέτες στον πόλεμο της Χίου - ΒΙΝΤΕΟ


ΜεBλέμματα χιλιάδων επισκεπτών να είναι στραμμένα στον Βροντάδο πραγματοποιήθηκε και φέτος το έθιμο του Ρουκετοπόλεμου που αποτέλεσε ιδιαίτερο πόλο έλξης για τουρίστες κυρίως από τη γειτονική Τουρκία.




Οπως γράφει το politischios, τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμου κάλυψαν το φαντασμαγορικό έθιμο που για πρώτη φορά μεταδόθηκε live μέσω webcam.

Ούτε φέτος όμως έλειψαν τα απρόοπτα. Οι ρίψεις ρουκετών σταμάτησαν για περίπου 20 λεπτά εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση ανάμεσα σε Άγιο Μάρκο και Παναγία Ερυθιανή.

Ο αριθμός των ρουκετών πάντως μειώθηκε σε σχέση με πέρυσι. Και από τις δύο ενορίες έπεσαν περίπου 100.000 ρουκέτες όταν πέρυσι ήταν 180.000.

Δείτε το βίντεο



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com