Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αντίποινα κατά των ΗΠΑ σχεδιάζει η Ινδία !!!





Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ινδίας και ΗΠΑ μετά την σύλληψη της 39χρονης αναπληρώτριας γενικής πρόξενου στη Νέα Υόρκη Ντεβιάνι Κομπραγκάντε, η οποία συνελήφθη τη στιγμή που άφηνε τα παιδιά της στο σχολείο και υπέστη σωματικό έλεγχο, με τον ισχυρισμό ότι υπάρχει καταγγελία εις βάρος της για χρήση ψευδών παραστατικών προκειμένου να χορηγηθεί βίζα στην ινδή οικιακή βοηθό της, την οποία φέρεται να πληρώνει με μικρότερη από την ελάχιστη αμοιβή.
Σύμφωνα με το BBC, οι ινδικές αρχές θα προχωρήσουν στην επανεξέταση ορισμένων εκ των φορολογικών προνομίων των συζύγων των αμερικανών διπλωματών που υπηρετούν στη χώρα.
Παράλληλα, Ινδοί βουλευτές έκαναν επίσημη καταγγελία για παραβίαση της Συνθήκης της Βιέννης, ενώ η ίδια η Κομπραγκάντε ανέφερε σε συναδέλφους της ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν της πέρασαν χειροπέδες και την υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο.
Να σημειώσουμε ότι η Ινδή διπλωμάτης αφέθηκε τελικά ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης 250.000 δολαρίων.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com