Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

BINTEO--Τα Η-6Κ μπορούν να πλήξουν στόχους στην Ιαπωνία ...





Τη δυνατότητα πλήγματος στο έδαφος της Ιαπωνίας από κινεζικά στρατηγικά βομβαρδιστικά χωρίς αυτά να είναι αναγκασμένα να εγκαταλείψουν τον εναέριο της Κίνας αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ. Η δυνατότητα αυτή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εξασφαλίζεται από τον συνδυασμό του πύραυλου cruise CJ-10 και το βομβαρδιστικό H-6K.
Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη όπως σημειώνεται είναι αναπτυγμένα σε δύο αεροπορικές στρατιές την 8η και την 10η. Ο πύραυλος cruise CJ-10 με εμβέλεια μεταξύ 1500 και 2000 χλμ. καλύπτει τις ανάγκες των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων για την προσβολή όλων των στόχων αμερικανικών και ιαπωνικών ενώ ταυτόχρονα είναι ικανός να πλήξει και στόχους στην Ινδία εάν τα αεροσκάφη επιχειρήσουν από την περιοχή του Θιβέτ αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.
Μάλιστα επισημαίνεται το γεγονός ότι σε ένα πιθανό γενικευμένο πόλεμο στην Ν.Α. Ασία οι πύραυλοι CJ-10 μπορούν να καταφέρουν απευθείας πλήγματα εναντίον χωρών όπως το Βιετνάμ, η Μαλαισία και οι Φιλιππίνες από τον εναέριο χώρο της Κίνας εάν τα Η-6Κ επιχειρούν από την νότια επαρχία της Hainan. Αν και τα βομβαρδιστικά δεν έχουν την δυνατότητα από άποψη εμβέλειας να κτυπήσουν ρωσικές πόλεις στα δυτικά εντούτοις μπορούν να προσβάλλουν στόχους στη ρωσική Άπω Ανατολή.
Επιπρόσθετα ένα Η-6Κ που μπορεί να απογειωθεί από την έδρα της 10ης αεροπορικής μεραρχίας στην Anqing στην επαρχία της Anhui μπορεί να κτυπήσει όλους του αμερικανικούς στόχους στην Νότια Κορέα.
Εάν δοθεί εντολή για επίθεση στην κύρια νήσο της Ιαπωνίας Honshu η καλύτερη λύση για την εκτόξευση των CJ-10 είναι ο εναέριος χώρος πάνω από την χερσόνησο της Shandong σε μια απόσταση 1700 χλμ. από την Ιαπωνία, αναφέρεται στο άρθρο ενβώ τέλος επισημαίνεται πως εάν τα αεροσκάφη επιχειρήσουν πάνω από την επαρχία Heilongjiang στην βορειοανατολική Κίνα το βόρειο ιαπωνικό λιμάνι του Hokkaido βρίσκεται σε απόσταση 1100 χλμ.












defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com