Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΒΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΤΑΣΕΙΣ....




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΣΕ ΛΙΒΥΗ-ΣΥΡΙΑ-ΜΑΛΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ/ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΟΡΣΙ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.ΓΚΙΟΥΛ.

Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΞΟΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΟ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ....O ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ.Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com