Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Το χρήσιμο δώρο που έκαναν στον Α/ΓΕΝ οι συνεργάτες του!!!


Με τους συνεργάτες του που εδώ κι περίπου ένα χρόνο τον στηρίζουν, πίνει ένα ποτήρι κρητική ρακί ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης στο οίκημα του Αρχηγού.

Συνοδεία μόνο κρητικών μεζέδων και με μουσική μόνο από τη Κρήτη εννοείται. Ντύσιμο “κάζουαλ” ,ανταλλαγή ευχών και τίποτα παραπάνω.

Οι δαιμόνιοι του γραφείου του βέβαια επέλεξαν να του κάνουν δώρο ένα...ψαροντούφεκο! 

Ο Α/ΓΕΝ που πάντα είναι βατραχάνθρωπος λατρεύει το ψαροντούφεκο αλλά αυτή τη περίοδο δεν προλαβαίνει να βουτήξει ούτε το πόδι του στη θαλασσα.

Βέβαια το δώρο μπορεί να του φανεί χρήσιμο γενικώς στους διαδρόμους του πολυδαίδαλου ΥΠΕΘΑ, όπου τα “μαχαιρώματα” από τη νέα χρόνια θα είναι...μαζικά. Ας έχει μαζί του το ψαροντούφεκο...  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com