Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

E.Zαρούλια: "Να παραιτηθεί ο ηθικός αυτουργός Δένδιας"





Την άδεια οπλοφορίας και το όπλο της παρέδωσε κατόπιν σχετικής εντολής της αστυνομίας στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης, πριν από λίγο η βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου και σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.
Η Ε.Ζαρούλια κατά την έξοδό της από το αστυνομικό τμήμα ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια γιατί είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το χτύπημα αφού την "ίδια ημέρα αφαίρεσε το όπλο από τον βουλευτή Γερμενή και δεν υπήρχε ούτε περιπολικό ούτε ασφαλίτικο ενώ συνήθως βρίσκεται έξω από τα γραφεία μας".
"Μας αφαίρεσαν την αστυνομική συνοδεία και το επόμενο βήμα είναι να μας στείλει ο Δένδιας τους εκτελεστές στα σπίτια μας".




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com