Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ!




Οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας είναι συγκλονιστικές. Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο, τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης, περιέγραψε σε... 
δημοσιογράφους ότι οι δράστες της επίθεσης κινήθηκαν με χαρακτηριστική ψυχραιμία και ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν τα θύματα τους.
Οπως είπε ο μάρτυρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, όταν πλησίασε η μοτοσυκλέτα των δραστών, οι άτυχοι νέοι είχαν γυρισμένη την πλάτη τους στη λεωφόρο Ηρακλείου. Ξαφνικά, η μοτοσυκλέτα σταμάτησε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και οι δύο κρανοφόροι έβγαλαν περίστροφα και άρχισαν να πυροβολούν.
Προς στιγμήν, οι δύο νεαροί που συζητούσαν, νόμισαν ότι κάποιοι προσπαθούν να τους τρομάξουν με άσφαιρα πυρά. Ενας τρίτος που μιλούσε μαζί τους στην παρέα, τρόμαξε και ξαναμπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν από τις σφαίρες και έπεσαν στο έδαφος. Τότε οι δύο δράστες κατέβηκαν από τη μοτοσυκλέτα και κινήθηκαν προς το σημείο που κείτονταν τα θύματά τους. Πυροβόλησαν ξανά, από απόσταση σχεδόν ενός μέτρου, προφανώς για να βεβαιωθούν ότι τους άφησαν εκεί νεκρούς.
Την εκδοχή αυτή του μάρτυρα της δολοφονικής επίθεσης έδωσε στη δημοσιότητα και η Χρυσή Αυγή:
«Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο.
Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.
» Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα.
» Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής».
Ο Γιώργος Φουντούλης ήταν 27 ετών και είχε τελειώσει το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου. Ο δεύτερος νεκρός είναι ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης.
Στο προφίλ που διατηρεί ο Φουντούλης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του, συγκλονισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. «Είναι κρίμα, τόσο νέο παιδί». «Καλό ταξίδι Γιωργάκη, φίλε μου». «Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας». «Καλό ταξίδι συναγωνιστή». Μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτήσει στη σελίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com