Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια των ΗΠΑ...







Οι αρχές των ΗΠΑ, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ενισχύουν την παρουσία των οργάνων της τάξης στους αερολιμένες όλης τη χώρας.
Τη στιγμή αυτή, στον τρίτο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, όπου χθες έλαβε χώρα η ανταλλαγή πυρών και έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, αποκαταστάθηκε μερικώς η πώληση εισιτηρίων, ενώ οι επιβάτες που αναχωρούν εξυπηρετούνται σε άλλους τερματικούς σταθμούς.
Το FBI συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.
Την Παρασκευή, ένας 23χρονος άνδρας, άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας είχε επάνω του ένα σημείωμα με το οποίο εξέφραζε την απογοήτευσή του για την κυβέρνηση.





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com