Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

"Πρόκειται για εισαγόμενους εκτελεστές"...





Μεγάλη πιθανότητα να έχουμε να κάνουμε με “εισαγόμενους εκτελεστές” που έδρασαν με ψυχρό επαγγελματικό τρόπο ο οποίος είναι "σπάνιος αλλά όχι πρωτόγνωρος" ,είπε ο αναλυτής θεμάτων ασφαλείας Ιωάννης Μιχαλέτος.
 
Μιλώντας στο πρωϊνό του Mega ο κ.Μιχαλέτος έκανε λόγο για επιχείρηση που θυμίζει περισσότερο χτυπήματα που έχουν γίνει ανά την Ευρώπη από ομάδες που προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ και δρουν με σχέδιο οργανωμένο. Όπως περιέγραψε σε τέτοιου είδους επιθέσεις υπάρχει πάντα και ομάδα παρακολούθησης η οποία ελέγχει αν οι εκτελεστές έχουν ελεύθερο πεδίο δράσης ή όχι.
 
Είναι βέβαιο από τον τρόπο που έδρασαν οι δύο δολοφόνοι ότι ο τρόπος με τον οποίο χτύπησαν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα ξέραμε ως σήμερα τουλάχιστον στην Ελλάδα.
 
Ο κ.Μιχαλέτος είπε ότι αν οι έρευνες δεν αποδώσουν κάτι συγκεκριμένο το πρώτο 48ωρο ,τότε θα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι δράστες οι οποίοι πιθανότατα θα έχουν φύγει από τη χώρα. 
 
 










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com