Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μυστήριο με τη μοτοσυκλέτα...




Οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον εντοπισμό της μηχανής, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από το σημείο της δολοφονίας.

Αρχικά, εντοπίστηκε μια μοτοσυκλέτα στην οδό Αυξεντίου, η οποία έφερε κλεμμένες πινακίδες από το... 2000, γεγονός που άναψε φωτιές στο αρχηγείο της αστυνομίας, καθώς ενίσχυε τους φόβους για σύνδεση της δολοφονίας με τρομοκρατική οργάνωση. Ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως δεν συνδέεται με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες διέφυγαν με μια μηχανή, τύπου Honda Varadero. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η πινακίδα κυκλοφορίας της τελειώνει σε «66». Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη έχουν ταυτοποιηθεί, ο ίδιος όμως δεν έχει δηλώσει ποτέ κλοπή της μηχανής του και έχει να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δύο ημέρες.
Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης των γραφείων της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλα τα βόρεια
προάστια για τον εντοπισμό των δύο επιβατών μηχανής μεγάλου κυβισμού, οι οποίοι σκότωσαν εν ψυχρώ τους δύο χρυσαυγίτες. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τύπου Honda Varadero και πυροβόλησαν τουλάχιστον 12 φορές με πιστόλια των 9mm. Οι δράστες θεωρείται ότι είχαν υποστηρικτική ομάδα και πως δεν έδρασαν μόνοι τους.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι πολλά και ήδη διαρρέονται πως πίσω από την επίθεση κρύβονται ομάδες ένοπλης πάλης που έχουν δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν ή που ανασυγκροτήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Επισημαίνουν παράλληλα ότι η επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχει εξαιρετικές ομοιότητες και με την επίθεση που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2009, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες γάζωσαν το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών. 




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com