Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Ο ΝΕΚΡΟΣ Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ. “Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ. ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ…”. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...





Αυτή η οικογένεια θρηνεί (μόνη της, τα κανάλια κρύβουν το θέμα). Δείτε την αδερφή του…
αυτό το κοριτσάκι με σύνδρομο down, που αγκαλιάζει ο νεκρός πια Φουντούλης και σκεφτείτε πώς θα νοιώθατε και τι θα κάνατε αν ήσασταν πατέρας της.
Για αυτή την αδερφή του, δούλευε ο νεαρός στον κόκκινο κύκλο, που δολοφόνησαν άνανδρα οι τρομοκράτες και οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του αποτρόπαιου (ενός ακόμη) εγκλήματος.
Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του νεκρού Φουντούλη, ο “γιος μου ήταν το μοναδικό στήριγμα για την αδερφή του. Ήταν φυσιοθεραπευτής και την φρόντιζε. Τώρα φοβάμαι τι ζωή θα έχει μπροστά της η κόρη μου χωρίς το στήριγμα της”.
Η φωτογραφία από το taxalia
makeleio.gr

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Φουντούλης γιόρταζε τα τελευταία του γενέθλια…


Στις 16 Οκτωβρίου ο άτυχος Γιώργος Φουντούλης που δολοφονήθηκε από αγνώστους εχθές το απόγευμα στο Ν. Ηράκλειο, γιόρταζε τα τελευταία του γενέθλια παρέα με τους φίλους του. Τα μηνύματα εκείνης της μέρας συγκλονίζουν: «Αν νομίζεις ότι έχεις ζήσει τα καλύτερα γενέθλια, περίμενε ένα χρόνο ακόμα να δεις», του γράφει ένας φίλος του. Δυστυχώς ο Γιώργος δεν μπορούσε να περιμένει… Έφυγε λίγες ημέρες αργότερα, χωρίς να καταφέρει να ζήσει τα επόμενα γενέθλιά του.

foudoulis_genethlia2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com