Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣ : ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ- ΓΕΣ: ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ...






Της Βάλιας Αμπατζή

Το ΕΚΕΟ ανέβασε το βίντεο το οποίο δείχνει τον Αρχηγό των Ευέλπιδων στην Θεσσαλονίκη να εμψυχώνει τους Ευέλπιδες του λέγοντας: "ότι οι προγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους για τα Ελληνικά χώματα και ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Αλίμονο σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας.. θα τους τσακίσουμε όλους"

Και αμέσως ύστερα από αυτή την "κακή πράξη" ξεκίνησε θύελλα αντιδράσεων  αλλά και πληροφορίες του ΓΕΣ να λένε στην Εφ. Συν. ότι πρόκειται να διερευνήσουν αν συνέβη το περιστατικό και αν διαπράχθηκαν αδικήματα.

Τι έγκλημα πάλι και αυτό!! Τι ποινικό αδίκημα είναι να λες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική!
Εδώ ο Υπουργός σε σκοπιανό δημοσιογράφο όταν του είπε ο δημοσιογράφος ότι τα σκόπια είναι Μακεδονία του απάντησε γιατί δεν μιλάει ελληνικά και τότε τον επιβραβεύαμε με μπράβο.

Αντί να του δώσουν έπαινο του Έυελπι τι λένε; Αδίκημα;

Και μεις νομίζαμε ότι στις στρατιωτικές σχολές τους μαθαίνουν να είναι Ελληνες περήφανοι και να το φωνάζουν. Τελικά τι τους μαθαίνουν; Ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική και αφήστε να την πάρουν; Κατι μου λέει οτι Μέγας Αλέξανδρος ίσως να τον αμφισβητούμε αν ήταν Ελληνας.

Τα "Στρατιωτικά θέματα" συγχαίρουν τον Αρχηγό της Ευελπίδων του εύχονται να γίνει ένας άξιος αξιωματικός που φαίνεται απο τώρα ότι την τιμάει την στολή και την πατρίδα και επίσης τα συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους που κάνουν τόσο αξιόλογο έργο πάνω σε αυτά τα εκπληκτικά παιδιά.









http://stratiotikathemata.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com