Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σέχτα και Επαναστατικός Αγώνας οι ύποπτοι ...





Τον τρομοκρατικό κτύπημα κατά του εθνικιστικού κόμματος  Χρυσή Αυγή ήταν από ότι φαίνεται το μεγάλο κτύπημα που περίμενε η ΕΛΑΣ μετά την ταυτοποίηση του Νικου Μαζιώτη σε σειρά ληστειών ένδειξη ότι συγκέντρωναν χρήμα και πληροφορίες που είχαν από διάσπαρτες πηγές.
Οι πρώτες  εκτιμήσεις σε ότι  αφορά την ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση που δολοφόνησε τα μέλη του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κάνουν λόγο για τη Σέχτα Επαναστατών ή πιθανή συνεργασία Σέχτας Επαναστατικών με τον Επαναστατικό Αγώνα του Νικου Μαζιώτη.
Η Σέχτα Επαναστατών έχει καταγεγραμμένες στο ενεργητικό της ανάλογες τέτοιες επιθέσεις όπως αυτή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής όπου γαζώθηκαν με ΑΚ-47  ομάδα Αστυνομικοί, ενώ δολοφόνησαν ένα Ειδικό Φρουρό  και βέβαια τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com