Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.... Η. Κασιδιάρης: ''Μέλη της Χρυσής Αυγής οι 2 νεκροί''....





Μέλη της Χρυσής Αυγής είναι τα δύο άτομα που έπεσαν νεκρά το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη.
 
Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής έκανε τη δήλωση αυτή στο δελτίο του Star κάνοντας λόγο, επίσης, για τρομοκρατική επίθεση ενώ καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης και των υπουργών Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης.
 
Aποκλεισμένη είναι αυτή την ώρα η περιοχή στη λεωφόρο Ηρακλείου, στο Νέο Ηράκλειο, όπου επεκράτησε πανικός μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ατόμων από δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.
 
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η κυκλοφορία έχει αποκλειστεί με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να αποβιβάζουν κόσμο.
 






defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com