Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο Σνόουντεν έδωσε επιστολή αποκαλύψεων σε Γερμανό βουλευτή...





Ο Γερμανός βουλευτής των Πρασίνων Χανς Κρίστιαν Στρέμπελε συναντήθηκε την Πέμπτη στη Μόσχα με τον πρώην τεχνικό σύμβουλο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή Στρέμπελε, ο Σνόουντεν, «ο άνθρωπος που αποκάλυψε το απόρρητο πρόγραμμα παρακολουθήσεων της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ, του έδωσε μια επιστολή που απευθύνεται στη γερμανική κυβέρνηση και στην ομοσπονδιακή εισαγγελία».
Σημειώνεται ότι η Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ έχει στείλει τους συμβούλους της σε θέματα εξωτερικών υποθέσεων και πληροφοριών στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες με αμερικανούς αξιωματούχους σχετικά με τις καταγγελίες ότι η NSA παρακολουθούσε επί χρόνια το κινητό τηλέφωνό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com