Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!! Όλα δείχνουν "Σέχτα Επαναστατών"...





Μετά τον πολυβολισμό ο φονιάς τρομοκράτης πλησίασε τα θύματά του που κείτονταν αιμόφυρτα στο πεζοδρόμιο και τους έδωσε χαριστική βολή στο κεφάλι!
Μια χαρακτηριστική κίνηση που δείχνει και την ταυτότητα των τρομοκρατών: Είναι η ακροαριστερή οργάνωση Σέχτα των Επαναστατών, όπως πρώτο έγραψε το defencenet.gr.
Η συγκεκριμένη οργάνωση εμφανίστηκε δυναμικά μετά διάφορες αιματηρές επιθέσεις μετά τον θάνατο του Α.Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008.
Τελευταία της εμφάνιση η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια το 2010.
Η Σέχτα Επαναστατών ήταν η οργάνωση που από την πρώτη ημέρα της εμφάνισής της συγκέντρωσε υποψίες ότι πρόκειται για ακροαριστερούς, μεν, αλλά που καθοδηγούνται από κέντρα εκτός Ελλάδος...
Aναμένεται η ταυτοποίηση του όπλου που "γαζώθηκαν" τα παλληκάρια.



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com