Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

WASHINGTON D.C.-Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο...




Ορισμένα από τα γραφεία του Καπιτωλίου έκλεισαν καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί στον εξωτερικό χώρο του Κογκρέσου, όπως ανέφεραν υπάλληλοι και γερουσιαστές.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Καπιτωλίου, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη 2η Οδό και στη Λεωφόρο Συντάγματος (Κονστιτούσιον) και πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός.
Μια οδηγός αποπειράθηκε να περάσει από ένα οδόφραγμα κοντά στο Λευκό Οίκο, στη λεωφόρο Πενσιλβάνια, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία να την σταματήσει και να την καταδιώξει στην Ουάσινγκτον, με την καταδίωξη αυτή να τερματίζεται πολύ κοντά στο Καπιτώλιο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η Μυστική Υπηρεσία προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αυτό και «ερρίφθησαν βολές», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Κιμ Ντάιν, σε συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο το επεισόδιο δεν θεωρείται ότι έχει κάποια σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.
Ο Ντάιν χαρακτήρισε το επεισόδιο ένα «μεμονωμένο περιστατικό» και πρόσθεσε ότι ένα παιδί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Όπως μεταδίδει το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όλα τα πυρά προήλθαν από αστυνομικούς και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η γυναίκα —η οποία φέρεται ότι είναι νεκρή— ήταν οπλισμένη. 







onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com