Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για τη θεωρία των «δύο άκρων»!!!!





Οι δημοσκοπήσεις μετά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής...
Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο Β. Βενιζέλο συμφώνησαν να συνεχιστεί και μάλιστα «εμπλουτισμένη» η θεωρία των «δύο άκρων».
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα συνεχιστούν με κάθε ευκαιρία οι επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, η προσπάθεια αποδόμησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η επιχείρηση ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τις πρακτικές της ακροδεξιάς και η επικοινωνιακή προσπάθεια να φανεί πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περίπου... έχει στεναχωρηθεί απ' την επιχείρηση εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής, διότι του στερεί επιχειρήματα και το αφοπλίζει πολιτικά!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, όλο αυτό το πλαίσιο είχε συζητηθεί μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Και σταδιακά άρχισε να εφαρμόζεται.
Αλλά απ' τη μεριά του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του ξαναήρθε μετ' επιτάσεως στην ατζέντα της επικοινωνιακής αιχμής των συγκυβερνώντων μόλις άρχισαν να γίνονται γνωστά τα στοιχεία απ' τις πρώτες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες και περιλαμβάνουν και τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με αυτά, προκύπτει μια μικρή αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της ΔΗΜΑΡ, πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής αλλά με μετακίνηση προς την αδιευκρίνιστη ψήφο κυρίως και στασιμότητα για το ΠΑΣΟΚ στην καλύτερη περίπτωση, διότι ορισμένες έρευνες δείχνουν ακόμα και σε αυτή την συγκυρία πτώση των ποσοστών του!
Με βάση αυτά τα ευρήματα ο Βενιζέλος επέλεξε ως ύστατη προσπάθεια στοιχειώδους έστω ανάκαμψης τη συνέχιση των κατά του ΣΥΡΙΖΑ επιθέσεων.
Σε συζήτηση έμπιστου στον Βενιζέλο στελέχους του ΠΑΣΟΚ με συνεργάτη του πρωθυπουργού συμφωνήθηκε να ενταθούν οι επιθέσεις κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κάθε περίπτωση.
Αυτό το ρόλο έχουν αναλάβει, πέραν των «συνήθων υπόπτων» εκ του επιτελείου του Αντ. Σαμαρά, ως «αιχμές» ο Σ. Κεδίκογλου και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και σκληρός θιασώτης της αντι-ΣΥΡΙΖΑ γραμμής.
Και αυτό το νέο deal έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται, όπως είναι κάτι παραπάνω από εμφανές τις τελευταίες ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com