Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αίρεται η ασυλία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου...





Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση των ψήφων στην Ολομέλεια της Βουλής αίρεται η βουλευτική ασυλία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Στάθη Μπούκουρα, Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Κασιδιάρη και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Ειδικότερα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής:
Ψήφισαν συνολικά 247 βουλευτές
Για τους κ.κ. Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλο και Στ. Μπούκουρα, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 246 βουλευτές ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο που ανήκει στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.
Για τις δύο υποθέσεις του κ. Ηλία Παναγιώταρου (συμμετοχή σε επεισόδια): στην 1η έλαβε 246 ΥΠΕΡ ενώ ο κ. Βασίλης Καπερνάρος ψήφισε «ΠΑΡΩΝ», στην 2η υπόθεση έλαβε 247 «ΥΠΕΡ».
Για την υπόθεση του κ. Ηλία Κασιδιάρη (συμμετοχή σε επεισόδια) η κάλπη έβγαλε 247 «ΥΠΕΡ» της άρσης ασυλίας του.
Τέλος για τον κ. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (πειρατική εκπομπή ραδιοσταθμού) υπήρξαν 246 «ΥΠΕΡ» της άρσης και ένα λευκό.
Από τη διαδικασία απουσίαζαν οι κ.κ. Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Θανάσης Δαβάκης, καθώς παρακολουθούσαν στρατιωτική  άσκηση. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη στο κτήριο της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος για μια ακόμα φορά απουσιάζει στο εξωτερικό. Οι υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ζέτα Μακρή, Θόδωρος Καράογλου  και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Οι βουλευτές: Φωτίου Θεανώ, Πύρρος Δήμας, Τέρενς Κουίκ, Σοφία Βούλτεψη, Βασιλική Κατριβάνου, Μάριος Σαλμάς, Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιάννης Σταθάς, Γιάννης Κουτσούκος, Ευάγγελος Μπασιάκος, Κώστας Γιοβανόπουλος, Μαρία Διακάκη, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ελενα Ράπτη, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, Ατζελα Γκερέκου, Χρίστος Δήμας, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Θόδωρος Δρίτσας, Γιάννης Χριστογιάννης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Ανδρέας Ξάνθος, Καρα Γιουσούφ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, Γιώργος Κυρίτση.





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com