Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ... Αυξάνεται ο αριθμός των υπερχρεωμένων νοικοκυριών!!!





Αυξάνεται ο αριθμός των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γραμματείας Καταναλωτή της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ).
 
Στελέχη της Γραμματείας υποστηρίζουν ότι τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, πριν από 2,5 χρόνια ήταν στο 10%, ενώ σήμερα έχουν εκτοξευθεί στο 65%.
 
Ακόμη, εκτιμούν ότι όσοι έλαβαν στεγαστικό δάνειο από το 2008 και μετά δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουν, ενώ αν υπάρξει άρση του προστατευτικού πλαισίου για την πρώτη κατοικία, είναι ορατός ο κίνδυνος κατασχέσεων.
 
Εκφράζουν, επίσης, φόβους για πιθανή απόσυρση του «νόμου Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ( 3869/2010) και αναφέρουν ότι έχει ήδη καταργηθεί ο εξωδικαστικός συμβιβασμός οφειλετών με τις τράπεζες, ενώ των ευνοϊκών ρυθμίσεων εξαιρούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες που απασχολούν προσωπικό.
 
Σημειώνεται πως η Γραμματεία Καταναλωτή της ΓΣΕΕ θα παραχωρήσει αύριο το μεσημέρι, για το θέμα αυτό, συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΓΣΕΕ.
 





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com