Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΙΔΟΥ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"!!!!! -1% ο πληθωρισμός- Χρήμα ούτε για τα απαραίτητα: Λιγότερο και από Λετονία...





Το ότι η οικονομική ρευστότητα στην Ελλάδα θυμίζει ... Σαχάρα το ξέρουμε και το χούμε όλοι. Απλά ήρθε και ο δείκτης του πληθωρισμού και το επιβεβαίωσε:
Στο -1% είναι ο πληρωθισμός στην Ελλάδα και είναι τρομακτικό το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει ρευστότητα ούτε για τα απαραίτητα! Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα το μέσο ποσοστό του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη υποχώρησε στο 1,1% από 1,3% που ήταν τον Αύγουστο, ενώ στην Ε.Ε. υποχώρησε στο 1,3% από 1,5%.
Σε ετήσια βάση, η Ελλάδα κατέγραψε τον χαμηλότερο δείκτη πληθωρισμού στην Ε.Ε. (-0,2%), ενώ ακολουθούν η Λετονία (0,5%) και η Σουηδία (0,6%). Οι υψηλότεροι δείκτες πληθωρισμού σημειώθηκαν στη Ρουμανία (4,1%), στην Εσθονία (3,7%) και στην Κροατία (3,3%).
Δηλαδή στην Ελλάδα κυκλοφορεί λιγότερο χρήμα από αυτό που κυκλοφορεί - αναλογικά πάντα - στην Λετονία!
Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2012, ο πληθωρισμός στην Ελλάδα ήταν 0,3%, στην Ευρωζώνη 2,6% και στην Ε.Ε. 2,7%.
Οι χώρες της Ε.Ε. που κατέγραψαν αποπληθωρισμό τον Σεπτέμβριο είναι η Βουλγαρία (-1,3%), η Ελλάδα (-1%) και η Λετονία (-0,4), ενώ τα υψηλότερα ποσοστά πληθωρισμού καταγράφηκαν στη Μ. Βρετανία (2,7%), στην Εσθονία (2,6%) και στην Ολλανδία (2,4%).




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com