Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Λαβρόφ-Τσίπρας τα είπαν για την ελληνική κρίση...





Συνάντηση με υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είχε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην έδρα του Πολιτιστικού Μεγάρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να κάνει μια ολοκληρωμένη περιγραφή της δραματικής κοινωνικής κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός, ενώ αναφέρθηκε στα δομικά προβλήματα της κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε στον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωπαϊκής αριστεράς για την έξοδο από την κρίση.
Αναφέρθηκε δε στη σημαντική προσφορά της Ρωσίας αλλά και του ίδιου του κ. Λαβρόφ, στην επικράτηση της λογικής και της διπλωματίας, στο ζήτημα της κρίσης της Συρίας.
Προφανώς πάντως ο Α. Τσίπρας στην παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έκανε μνεία στις  επιφυλάξεις του Μανώλη Γλέζου αναφορικά με το που θα βρει τα χρήματα για να υλοποιήσει τις προτάσεις αυτές…


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com