Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τσίπρας: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε...





Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναλύοντας παράλληλα τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί πια να προχωρήσει ένα σχέδιο διάλυσης της κοινωνίας, δίχως την παραμικρή συναίνεση από τα κάτω», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στο Cine Κεραμεικός.
«Διαβρώνεται κάθε μέρα, γίνεται όλο και πιο επιρρεπής στον αυταρχισμό. Όσο περισσότερο φανερώνεται ότι δεν μπορούν, τόσο πιο επικίνδυνοι γίνονται για την ίδια τη Δημοκρατία», συμπλήρωσε.
«Μπορούμε να περιμένουμε τα χειρότερα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το χειρότερο με ψυχραιμία, με επίγνωση ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα ώστε να μην επιτρέψουν στην Αριστερά και στους συμμάχους τους να διεκδικήσουν τη διακυβέρνηση της χώρας».
«Αυτά τα δεδομένα καθορίζουν την τακτική μας για το μέλλον», τόνισε ο κ. Τσίπρας, επισημαίνοντας πως «η αντίστροφή μέτρηση για την ανάληψη της μέγιστης ευθύνης από την Αριστερά έχει αρχίσει. Είμαστε ήδη έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.»
«Στόχος μας να καταργήσουμε τα μνημόνια, με μέσο και σκοπό την περισσότερη δημοκρατία, τα περισσότερα δικαιώματα», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
Για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «σκάνδαλο που θα έπρεπε να διδάσκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή», τονίζοντας ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε 1200 εργαζόμενοι να μην πεταχτούν στο δρόμο και ο ναυπηγοεπιστευκαστικός κλάδος να προχωρήσει μπροστά και να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης».
Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την προώθηση της θεωρίας των δυο άκρων, λέγοντας πως «το τελευταίο σκαλοπάτι της πολιτικής κατρακύλας της κυβέρνησης Σαμαρά είναι η θεωρία των δυο άκρων», ενώ ξεκαθάρισε πως «η Αριστερά δεν αντιμετωπίζεται με απειλές και με συκοφαντικές επιχειρήσεις λάσπης».






newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com