Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

20-10-2013: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου...






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου
Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ανέγνωσε την Ημερησία Διαταγή και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε χαιρετισμό
Με απόφαση του Αρχηγού του Σώματος δεν πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα δεξιώσεις, ενώ συμβολικό χρηματικό ποσό διατέθηκε στην αγορά και παροχή τροφίμων για τις ανάγκες της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20.10.2013) σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Μεσογείων 96), στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.
Στη συνέχεια της εορταστικής εκδήλωσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος ανέγνωσε την Ημερησία Διαταγή και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας απηύθυνε χαιρετισμό.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Ά Υποδιοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Παναγιώτης Κοντούλης, ο Β’ Υποδιοικητής της Ε.Υ.Π. Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, κ. Γεώργιος Καμαρινόπουλος, o Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Ιωάννης Σακελλαρίου.
Επιπλέον, παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, οι Προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου του Σώματος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, άλλοι ανώτατοι εν ενεργεία και επίτιμοι Αξιωματικοί, καθώς επίσης Πρόεδροι συνδικαλιστικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com