Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δώδεκα προσαγωγές από τα επεισόδια στη Ρώμη...





Δώδεκα προσαγωγές πραγματοποίησε η αστυνομία στη Ρώμη, μετά τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν αργά το απόγευμα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών της ιταλικής πρωτεύουσας κατά την ολοκλήρωση της διαδήλωσης κατά της λιτότητας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρκετά από τα άτομα, που πήραν μέρος στις συγκρούσεις και φόρεσαν κουκούλες μόλις έφτασαν κοντά στο υπουργείο, ήταν ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.
Δυο αστυνομικοί τραυματίσθηκαν ελαφρά. Εκτός από μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών, ένταση σημειώθηκε και μπροστά από την έδρα των Ιταλικών Σιδηροδρόμων και την πρεσβεία της Γερμανίας στην Ιταλία.
Στο μεταξύ οι «Anonymous» διέψευσαν ότι πήραν μέρος στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα, όπως και ότι έθεσαν εκτός λειτουργίας τους ιστοτόπους του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών και Υποδομών. Η σχετική είδηση είχε μεταδοθεί από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Το σύνολο των διαδηλωτών έχει φτάσει στο μεταξύ στην πλατεία Πόρτα Πια, τελικό σημείο της πορείας, και χιλιάδες άτομα προτίθενται να παραμείνουν στην πλατεία αυτή της Ρώμης όλη τη νύχτα με σκηνές για να εκθέσουν αναλυτικά τις διεκδικήσεις τους κατά της πολιτικής λιτότητας, της επισφαλούς εργασίας και για περισσότερα δικαιώματα ασύλου και απασχόλησης υπέρ των μεταναστών.





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com