Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

TΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...




Στο «πρωτογενές πλεόνασμα» που αποτελεί «το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να βγούμε από την ανάγκη συνεχών μνημονίων» αναφέρεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και δεσμεύεται ότι προς ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων θα κατευθυνθεί το 70% του πλεονάσματος αυτού.
Ο κ. Σαμαράς στη συγκεκριμένη συνέντευξή του:
-    Υπογραμμίζει ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα είναι εφικτός και πως «ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές της χώρας μας στο παρελθόν, δέχονται πλέον ότι οι θυσίες του λαού μας πιάνουν τόπο. Ποιοί άραγε και γιατί προσπαθούν να γκρεμίσουν αυτή την εικόνα;».
-    Επαναλαμβάνει ότι δικαιώθηκε όταν έλεγε ότι ήταν λανθασμένο το πρώτο μνημόνιο, αλλά προσθέτει ότι διορθώνονται τα λάθη και φέρνει ως παράδειγμα την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Όπως σημειώνει, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις πήραν ανάσα από τη μείωση του ΦΠΑ και σώθηκαν θέσεις εργασίας.
-    Υποστηρίζει ότι στον ένα χρόνο διακυβέρνησης υπάρχει σημαντική αλλαγή και την επόμενη χρονιά θα έλθει η ανάκαμψη.
-    Τονίζει ότι δεν θα γίνει απελευθέρωση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, δηλώνει δε πως για κάθε απόλυση στο Δημόσιο θα γίνεται μια πρόσληψη.




likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com