Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Υπό εισαγγελική έρευνα η ΕΠΟ για τους στημένους πίνακες διαιτησίας.....




Υπό εισαγγελική έρευνα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους στημένους πίνακες διαιτησίας. 

Μπριάκος και Δούρος συνεχίζουν να ορίζουν τους διαιτητές, ενώ κλήθηκαν ως ύποπτοι στον εισαγγελέα. Επιπλέον, ως ύποπτος απολογήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. 

Την ίδια ώρα, δύο μεγάλες εισαγγελικές έρευνες είναι σε εξελιξη για οικονομικές ατασθαλίες και πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες στο ελληνικο ποδόσφαιρο. 

Σημειώνεται ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Οι επιφυλάξεις μας για τον ορισμό του διαιτητή Μήτσιου στην αναμέτρηση με τη Βέροια δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο εν λόγω ρέφερι τίναξε στον αέρα το παιγνίδι, ενώ μαζί με το βοηθό διαιτητή Βέρρη δεν ακύρωσαν το γκόλ της Βέροιας , που ήταν καθαρό οφσάιντ. Ο Μήτσιος ελέγχεται για πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο και εις βάρος του Παναθηναϊκού σε ένα ματς που υπάρχει ξεκάθαρη αλοίωση αποτελέσματος


www.ta-athlitika.blogspot.gr






Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com