Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

HΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ...Mε πέτρες και ξύλα «ευχήθηκαν» στον Περιφερειάρχη Ηπείρου.....



Στόχος των αντιεξουσιαστών, έγινε τα μεσάνυχτα, ο ξενώνας όπου ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, γιόρταζε την οναμαστική εορτή του, μαζί με συγγενείς και φίλους. 

Ομάδα 50 περιπού αντιεξουσιαστών, λίγο πριν τα μεσάνυχτα μπήκαν με πέτρες και ξύλα στο προαύλιο και προκάλεσαν ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια διασκορπίστηκαν μέσα στην πόλη για να μην συλλληφθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή.

Το επεισόδιο αποτελεί αντίδραση των αντιεξουσιαστών στην προχθεσινή επέμβαση της Αστυνομίας στα υπό κατάληψη δημόσια κτίρια και την «Αντιβίωση», καθώς φεύγοντας έγραψαν με σπρέυ στον τοίχο του ξενώνα,«Η Αντιβίωση-κατάληψη θα μείνει».





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com