Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Με ποιό όνομα και ποιόν επικεφαλής θα κατέλθει το ΠΑΣΟΚ στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση...




Συναγερμός σήμανε   στο επιτελείο Βενιζέλου μετά το «άδειασμα» Σαμαρά (δια χειλέων Μιχελάκη, με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»), ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να καταρτίσει κοινούς συνδυασμούς με το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες κεντρικές εκλογικές αναμετρήσεις.
Με τον πέλεκυ του 3% να πλανάται πάνω από τη Χαριλάου Τρικούπη (και την είσοδο του άλλοτε κραταιού κόμματος στο Κοινοβούλιο να μην είναι δεδομένη) στο επιτελείο του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως  συζητούν ακόμα και το ενδεχόμενο –προσωρινής, έστω- μετονομασίας του ΠΑΣΟΚ.
Κυρίαρχο σενάριο στους κόλπους αυτούς είναι να κατέλθουν στις ευρωεκλογές (αν αυτές, δεν ακολουθήσουν τις εθνικές) ως Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και επικεφαλής έναν μονίμως «άκαπνο»: Τον Τάσο Γιαννίτση, ο οποίος έχει διοριστεί εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Εργασίας το 2000, ΑΝΥΠΕΞ το 2001, υπουργός Εξωτερικών το 2004, βουλευτής Επικρατείας την ίδια χρονιά και υπουργός Εσωτερικών το 2012.
Την ψήφο του λαού δεν τη ζήτησε ποτέ, ίσως γνωρίζοντας ότι κι αυτός θα του ανταποδώσει τα… αισθήματα που τρέφει κι εκείνος για τον ίδιο!




likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com