Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Απάτης και της φοροδιαφυγής ένα παγκόσμιο πρόβλημα.!!!


Dimitrios Manolakakis.
Για πάρα πολλα χρόνια πολλές κυβερνήσεις...

σε όλο τον κόσμο δεν έχουν τα οικονομικά μέσα για την παροχή τους λαούς τους με τις απαραίτητες υπηρεσίες και την υποδομή που οφείλεται σε απάτη , η διαφθορά και η φοροδιαφυγή σε μαζική κλίμακα .

Σε ατομικό επίπεδο (πολιτικοί και επιχειρηματίες) , οι μικρές επιχειρήσεις σε μεγάλες εταιρείες και πολλές πολυεθνικές εταιρείες έχουν καταφέρει να στελνουν μαύρο χρήμα off- shore στο εξωτερικό των φορολογικών παραδείσων , όπως η Ελβετία , το Λιχτενστάιν , τις Καναρίους Νήσους και πολλά άλλα μέρη όπου δεν υπάρχει οικονομική διαφάνεια λόγω του τραπεζικού απορρήτου των χωρών αυτών (αυτό πρέπει να απαγορευτεί).

Πιστεύω ότι είναι καιρός οι κυβερνήσεις των χωρών της G20 επινοήσουν ένα σχέδιο δράσης για να φέρουν νέες διεθνείς νόμους για την απαγόρευση και την απαγόρευση αυτών των πρακτικών . Αυτό το ζήτημα πρέπει να τεθεί ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για συζήτηση και επικύρωση .

Όλες οι πιθανές ειρηνική δράση θα πρέπει να εφαρμοστούν από τις χώρες της G20 προς τις κυβερνήσεις των χωρών αυτών που παρέχουν αυτά τα σάπια φορολογικών παραδείσων έτσι ώστε να λάβει τα αναγκαία μέτρα για να νομοθετήσει ενάντια σε αυτές τις πρακτικές .

Αν δεν συμμορφωθεί, μετά από λογικό χρονικό διάστημα , θα πρέπει να ασκείται για την απαγόρευση όλων των συναλλαγών με τις χώρες αυτές και να τους απομονώσει ακόμη πλήρως από τη διαπραγμάτευση με τα άλλα έθνη του κόσμου .

Αυτό το θέμα είναι τόσο σοβαρό , όπως η εξάπλωση των πυρηνικών όπλων και πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο επείγοντα χαρακτήρα και την πειθαρχία από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και τις χώρες της G20 .

Τα μικρότερα κράτη-έθνη , ιδίως ποτέ δεν θα είναι σε θέση να σταθούν στα πόδια τους ή να αποφύγουν την πτώχευση ή να είναι σε θέση να παρέχουν στους λαούς τους, με ενα αξιοπρεπή τρόπο ζωής αν αυτή ασθένεια, αυτή η κακό εγωιστική στάση από των διεφθαρμένων ελίτ του κόσμου δεν αμφισβητείται , πολεμηθεί και νικηθεί από όλους μας μαζί .

Αυτό είναι όπου η πραγματική ηγεσία και υπεύθυνη ηγεσία στην παγκόσμια σκηνή απαιτείται να ασκείται από τις "Μεγάλων Δυνάμεων" και όχι η επιδίωξη της προώθησης του κακού πολέμων για ύποπτους στόχους που δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την παγκόσμια ειρήνη .

Η ΕΛΛΆΔΑ είναι ένα καλό παράδειγμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com