Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ...Θ.Πάγκαλος: "Το ΚΚΕ δεν θέλει δημοκρατία" !!!





«Η ΧΑ δεν είναι το μόνο κόμμα που δεν θέλει τη Δημοκρατία». Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι και το ΚΚΕ καθώς και κάποια άλλα κόμματα που δεν το λένε» (σ.σ λέγε με ΣΥΡΙΖΑ...).
 
Φυσικά επειδή ο κ.Πάγκαλος πάντοτε ήταν εκπρόσωπος του συστήματος, και δεν μιλάει αποκλειστικά μόνος του, ας γνωρίζουν πολλοί που επιθυμούν την αποπομπή της ΧΑ ότι μπορεί σύντομα να ακολουθήσουν την ίδια πορεία "δια ασήμαντον αφορμήν".
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αναγνωρίσει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, και έτσι πήρε και το καθεστώς νομίμου κόμματος. Αντίθετα το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει τον κοινοβουλευτική δημοκρατία, επίσημα και νομιμοποιήθηκε με "παραχώρηση" της ελληνικής Πολιτείας.
 





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com