Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανικές εκλογές: Τα τελευταία αποτελέσματα...




Ελάχιστες διαφοροποιήσεις στα ποσοστά και στην κατανομή των εδρών προκύπτουν από τις τελευταίες εκτιμήσεις της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, με τους Χριστιανοδημοκράτες να πέφτουν στο 41,7% και στις 295 έδρες, τους Σοσιαλδημοκράτες να βρίσκονται στο 25,6% με 182 έδρες, την Αριστερά στο 8,6% με 61 έδρες και τους Πράσινους στο 8,4% και 60 έδρες.
Η Εναλλακτική για την Γερμανία απομακρύνεται από το όριο εισόδου στην Βουλή, με 4,8%, όπως και οι Φιλελεύθεροι που περιορίζονται στο 4,7%.
Σύμφωνα με αυτή την πρόγνωση, η Άγγελα Μέρκελ δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία, αλλά οι αναλυτές τονίζουν ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να μπορεί κανείς να προβλέψει με ασφάλεια.





likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com