Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

"Γαλάζιος εμφύλιος" για τις μεταθέσεις προκαλεί "εκρήξεις" στο ΥΠΕΘΑ ...




“Ποιος κυβερνά το ΥΠΕΘΑ”; Το ερώτημα δεν είναι διόλου τυχαίο αφού σε Γενικό Επιτελείο γίνεται το “έλα να δεις” επειδή ...μετατέθηκε ένας αξιωματικός από το ένα γραφείο ...στο άλλο. Μόνο που το γραφείο το οποίο θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω του έχει σχέση με τις μεταθέσεις!

Ποιοι αντιδρούν; Πρόκειται για “νεοδημοκρατικό εμφύλιο” ! 
Τι εννοούμε; Η συγκεκριμενη υπηρεσία ήταν στελεχωμένη όπως ακριβώς είχε ζητήσει η προηγούμενη πολιτική ηγεσία από τον τότε Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου. Τώρα που άλλαξαν και υπουργός και Αρχηγός έβγαλαν μεταθέσεις αλλά και οι δυο ανακάλυψαν ότι τελικά το ΥΠΕΘΑ ή τέλος πάντων κάποιες υπηρεσίες του έχουν μείνει μερικούς μήνες πίσω!

Το “χτύπημα” προς Αβραμόπουλο και Αρχηγό Γενικού Επιτελείου δόθηκε με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το οποίο φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα αφού όπως μαθαίνουμε οι μεταθέσεις πριν βγουν στον αέρα “μαζεύονται”. Έτσι οι μεταθέσεις το Γενικού Επιτελείου μένουν ακλόνητες.

Η υπόθεση βεβαια δεν έχει κλείσει αφού στο επιτελείο Αβραμόπουλου είναι κάτι παραπάνω από εκνευρισμένοι με τις συνεχείς παρεμβάσεις του παρελθόντος και με τους συνεργάτες του πρώην ΥΕΘΑ οι οποίοι είναι διαρκώς στο Χολαργό! 





onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com