Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Προσύμφωνο Βαλντές-Μάντσεστερ Σίτι!!!




Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για να μεταγραφεί το ερχόμενο καλοκαίρι φημολογείται πως ήρθε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντές! 

Το συμβόλαιο του 31χρονου γκολκίπερ με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης  να τον μεταπείσουν. 
Αν και ενδιαφέρον έχουν εκφράσει αρκετοί ευρωπαικοί σύλλογοι, ο Βαλντές φαίνεται πως επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και ήδη εκπρόσωποι του είναι σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και έχει ήδη υπογραφεί και προσύμφωνο. 


ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com