Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ!!!



Στη σύλληψη του κατηγορούμενου για άμεση συνεργεία στην απιστία του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αντώνη Κάντα, για δωροδοκία 500.000 ευρώ από άγνωστο εκπρόσωπο της Siemens και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, προχώρησαν οι αρχές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.capital.gr, εντοπίστηκε έμβασμα ύψους 500.000 ευρώ σε λογαριασμό του Α. Κάντα σε ελβετική τράπεζα. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι είχε το ποσό σε θυρίδα και την περίοδο εκείνη αποφάσισε να το βγάλει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του ο ανακριτής το ποσό αυτό όχι μόνο δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα του κατηγορούμενου αλλά φαίνεται να φτάνει στην Ελβετία μέσω της εταιρίας MARTHA HOLDINGS που έχει συνδεθεί με τον Πρόδρομο Μαυρίδη και τα μαύρα ταμεία της Siemens.
Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Κάντας ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών (υπό το διευθυντή εξοπλιστικών προγραμμάτων Γιάννη Σμπώκο).
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία. Θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και ως τότε παραμένει κρατούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com