Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η έλλειψη τύχης είναι το άλλοθι του αποτυχημένου...




Όσοι φοβήθηκαν να βγουν από την πεπατημένη και να δοκιμάσουν το καινούργιο, έμειναν να θαυμάζουν και να ζηλεύουν αυτούς που το έκαναν.
Όσοι είδαν τα εμπόδια μπροστά τους σαν φραγμό της πορείας τους, έχασαν το όραμα του στόχου τους. Όσοι φοβήθηκαν το ρίσκο της επιτυχίας, καλύφτηκαν πίσω από το άλλοθι της λέξης τύχη. Η έλλειψη τύχης είναι το άλλοθι του αποτυχημένου- όμως τι περίεργο, κανένας επιτυχημένος δεν λέει ότι πέτυχε από εύνοια της τύχης και μόνο.
Όλοι οι γύρω του θα ισχυριστούν ότι στάθηκε τυχερός, αλλά ο ίδιος ξέρει ότι απλά ακολούθησε το όραμά του, ότι εκεί που τελειώνουν τα εμπόδια που θα κάμψουν τον οποιονδήποτε αρχίζει η δική του επιτυχία και ότι, κάνοντας συνεχώς βήματα προς τον σκοπό του, κάποια στιγμή θα φτάσει στο τέλος της διαδρομής του.
Δημήτρης Νομικός «Μια μέρα – Μια Ψυχή – Τρεις Ζωές» - Πηγή enallaktikidrasi.com




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com