Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Στη δούλεψη των Τούρκων οι Κύπριοι…




Η οικονομική καταστροφή που συντελέστηκε στην Κύπρο οδηγεί σε καταστάσεις που κανείς δεν μπορούσε ίσως να φανταστεί πριν από δεκαετίες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Φιλελεύθερος, οι Τουρκικές Αερογραμμές προσέλαβαν τον πρώτο Ελληνοκύπριο κυβερνήτη που έφυγε πρόσφατα από τις Κυπριακές Αερογραμμές. Και ίσως να μην είναι ο μόνος Κύπριος πιλότος που θα δουλέψει σε εταιρία τουρκικών συμφερόντων καθώς άλλοι έξι πρώην πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών έχουν υποβάλει τους τελευταίους μήνες αίτηση πρόσληψης.
Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των τουρκικών εφημερίδων πανηγυρίζουν για αυτή την εξέλιξη με ένα πνεύμα ρεβανσισμού. Ο πρώτος Ελληνοκύπριος πιλότος που προσφέρει τις υπηρεσίες του και έθεσε τον εαυτό του υπό τις εντολές των Τούρκων είναι κυβερνήτη αεροσκάφους τύπου A320.
Να σημειωθεί επίσης ότι το Κυπριακό διαβατήριο αναγνωρίζεται ουσιαστικά από την Τουρκία, αφού δέχεται με αυτό επισκέπτες στη χώρα, ενώ όλες οι άδειες,τα διπλώματα και τα πιστοποιητικά του συγκεκριμένου κυβερνήτη, που διετέλεσε και σε σημαντικό πόστο επιχειρησιακούαξιωματούχου στις Κυπριακές Αερογραμμές, έχουν εκδοθεί από την Βρετανική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας.
Γ. Κοκ.






newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com