Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

A. Mέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ !!!





«Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ της ως το 2022», επισήμανε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση Ελληνίδας αναγνώστριας της Bild, η οποία συμμετείχε σε δράση της γερμανικής εφημερίδας.
Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Σαραφίδου ήταν μεταξύ των πολιτών οι οποίοι, μέσω της Bild, υπέβαλαν ερωτήσεις στην καγκελάριο, ενόψει των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου.
Η κ. Σαραφίδου ρώτησε «μέχρι πότε θα πρέπει η Ελλάδα να στηρίζεται οικονομικά», για να απαντήσει η κ. Μέρκελ ότι «αυτό εξαρτάται κυρίως από τις εξελίξεις στην Ελλάδα» και να προσθέσει ότι το χρέος της χώρας θα πρέπει να μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ της ως το 2022 ώστε να θεωρείται βιώσιμο. «Αλλά» τόνισε, «μέχρι τότε συμφωνούμε ότι η Ελλάδα έχει να αλλάξει πολλά» διευκρίνισε η Α. Μέρκελ, για να απαντήσει η κ. Σαραφίδου: «Σε αυτό έχετε δίκιο».





newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com